8.5.11

Nam, mitä nuukailua uuniperunoilla!


Nuukuusviikko päättyy tänään, äitienpäivänä. Tunnustan, minua ei hellitty ruoalla nuukaillen, ja hyvä niin. :D

Eilen kuitenkin teimme niitä jo mainitsemiani uuniperunoita vielä nuukuusteemalla. Kaikki ainekset olivat luonnollisesti hyvin edukkaita ja tietysti kotimaisia.

Siinä samassa tuli kehitettyä ihan uusi uuniperunan täyte: suolakurkku-hunaja-crème fraiche. Valmistus kesti noin kaksi minuuttia ja vei kielen mennessään ihanalla suolaisen ja makean vastakkaiasettelulla.

Oli niin kova nälkä, että unohdin ottaa valmiista annoksesta kuvankin. Pahoitteluni. Mutta voin luvata, että vaikka annosta ei sen koommin kauneudella siinä nälässäehditty siunata, se oli namia!

Uuniperunan täyte avec suolakurkku & hunaja

1,5 suolakurkkua hienonnettuna (palojen koko maun mukaan)
1 prk crème fraicheä
2-3 rkl juoksevaa hunajaa
mustapippuria

1. Pilko suolakurkut mielesesi kokoisiksi paloiksi ja siirrä ne kulhoon muiden ainesten kaveriksi.


2. Sekoita ainekset keskenään lusikalla. A vot. Läiski kypsien uuniperunoiden kankkujen väliin ja nauti!

1 kommentti:

Ulla kirjoitti...

Tätä täytyy kokeilla :)