7.12.14

Oksia ja muuta ihanaa


Seuraa "väriläiskäpostaus", jossa ei ole mitään ruokaan liittyvää. Aiheena ylistys oksille ja vähän muillekin luonnosta löytyville esteetikon ilopilkuille. Etenkin näin vuoden tunnelmallisempana aikana huomaan kuskaavani sisään jos jonkinlaisia paloja luonnosta, kävyistä niin sanottuihin talven törröttäjiin, eli kukkapenkkiin pystyyn jääneisiin kasveihin.

Muutama viikko sitten, kun maahan pudonneet tammenterhot eivät vielä olleet kärsineet liikaa yöpakkasista ja vesisateesta, sisäinen näpertelijäni oli seitsemännessä taivaassaan.

Todellista slow living -elämäntapaa noudatellen näpersin kuvan tammenterhokranssia kolmen päivän aikana. Liimapyssy olisi ollut kätevä, mutta kun sellaista ei ollut saatavilla, liimailin tammenterhoja valmiiseen kranssipohjaan rivi kerrallaan ja asettelin niitä paikallaan pitämään jos jonkinlaista viritelmää aina yön ajaksi. Aamulla jatkoin taas samalla kaavalla ja illalla seuraavaksi. Olen kyllä melko tyytyväinen lopputulokseen.Samaan aikaan ihastuin tämän postauksen aloituskuvassa näkyviin lehtikuusen oksiin. Näihin ihaniin, lähes mustiin nyppyoksiin on kyllä ihan pakko pian ripustella hieman joulukoristeita.

Tunnelmallista joulukuun jatkoa!


Ei kommentteja: