2.5.11

Paistettua kaprista ja terveellisyyttä Stavangerissa


Kävimme viikonloppuna pikakeikalla Stavangerissa, Norjassa. Matkan pääkohdan piti olla rippijuhlat, mutta niin uskomatonta kuin se olikin, ne jouduttiin perumaan aggressiivisen vatsapöpön hyökkäyksen vuoksi. Kohteena oli tietenkin itse juhlakalu ja hänen siskonsa. Todella harmillista, vaikkakin sitten pääsin testaamaan kaupungin uudehkoa vegaanikahvilaa, nimeltään Resept.

Kokemus oli loppujen lopuksi hyvin positiivinen, vaikka vaihdoinkin pääruokaani todettuani sen olleen niin (valko)pippurista, että en maistanut siinä mitään muuta makua (en ainakaan valkoviinikastiketta). Tilalle otin terveysintoilijan unelmasalaatin ituineen ja papuineen kaikkineen. Ai että se maistui hyvältä.

Kastikkeessa oli tämän salaatin taika numero yksi: tilliä ja valkosipulia. Numero kaksi oli paistetut kaprikset. Näitä on EHDOTTOMASTI testattava. Ne antoivat koko salaattiin jännää suolaisuutta ja omaperäistä makua.

Onneksi jääkaapissa on kapriksia purkillinen. Taitavat päätyä hyvinkin pian pannulle, sen verran tästä inspiroiduin...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vautsi, paistettuja kapriksia. En ole koskaan maistanut, vaikka nyt kun niistä luin, tuntuvat ne aivan itsestäänselvyydeltä. Päätyvät ainakin perunasalaattiin!

Päädyin sivullesi postaamasi keltajuurikeittoreseptin ansiosta. Tuli ko. pallukoita tilattua ruokapiiristä, ja nyt pitäis keksiä mitä niistä tekis. Kokeilen tuota soppaa.

Julkaisehan taas reseptejä kun ehdit :)

Miina kirjoitti...

Kiitos kommentista! Toivottvasti keltajuurikeitto maistuu!

Samalla kiitos potkusta takamukseen, pitää nyt todellakin alkaa taas postailla reseptejä. Muutamia niitä kun sattuu tuolla takataskussa nytkin olevan. :)